Meer kwalitatieve sollicitaties via vacatures.retailnews.nl!

RetailNews Vacatures is hét platform om professionals in de retail te bereiken. Dagelijks bezoeken duizenden professionals de site waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom vacatures.retailnews.nl?

  • Retailnews.nl wordt zeer gewaardeerd en is hét platform voor professionals in de retail
  • De website wordt maandelijks bezocht door 110.000 bezoekers (500.000 pageviews per maand)
  • De Job alert met daarin de nieuwste vacatures wordt direct verzonden aan potentiële kandidaten

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze adviseurs via 085 303 2660 of per e-mail sales@exenzo.com. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€350,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van retailnews brengt vraag en aanbod voor professionals in de retail effectief bij elkaar. Via de site verdiepen (latente) professionals zich in hun vak. De ideale gelegenheid voor werkgevers om hun vacature advertentie midden in de juiste doelgroep bekent te maken. Professionals hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar geschikte vacatures. Via RetailNews Vacatures vinden zij snel en gemakkelijk alle voor hen relevante vacatures.